Uus nädal toob muudatusi Elroni sõiduplaanidesse

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Alates esmaspäevast, 5. novembrist on muudatusi Narva- ja Rakvere-suunaliste rongide sõiduplaanis. Alustatakse remonti Kadrina–Tapa raudteelõigul, Rakvere reisidel kasutatakse osaliselt asendusbusse. Tallinna ja Tartu vahel ning edela suunal võetakse taas kasutusele tavapärane sõiduplaan.

"Remonttööd Tallinn-Väikse jaamas hakkavad lõppema ning alates eelolevast esmaspäevast, 5. novembrist on meil taas võimalik kõiki väljumisi teenindada kogu reisi ulatuses üksnes rongidega. Taastub tavapärane sõiduplaan ja kohale saab jälle kiiremini võrreldes viimaste nädalatega," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

"Peagi alustatakse aga Kadrina–Tapa raudteelõigu remonttöödega, see toob alates 5. novembrist kaasa muudatusi ida suuna reiside sõiduplaanidesse. Tallinna–Rakvere liinil teenindame reisijaid Tapa ja Rakvere vahelisel lõigul asendusbussidega. Muutub ka Tallinna–Narva liini sõiduplaan, kuid busse ei ole vaja kasutada ning sõitjaid teenindatakse kogu reisi ulatuses rongidega," rääkis Ronnie Kongo. "Samas taastub Tartu–Tallinna rongide senine sõiduplaan ning pärastlõunane Tartu–Tallinna rong hakkab taas väljuma kell 13.30."

Viimati muutusid Elroni sõiduplaanid 28. oktoobril talveajale ülemineku tõttu.

Muudetud sõiduplaanid leiab Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles