Kaitseväe polügooniga seonduv pakub huvi vähestele

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe keskpolügooniga seonduvale avalikule arutelule Kadrina rahvamajas oli tulnud vaid kaks huvilist, ülejäänud seitse-kaheksa olid korraldajad.
Kaitseväe keskpolügooniga seonduvale avalikule arutelule Kadrina rahvamajas oli tulnud vaid kaks huvilist, ülejäänud seitse-kaheksa olid korraldajad. Foto: Toomas Herm

Esmaspäeval peeti Kadrina rahvamajas aru kaitseväe keskpolügooni täiendavate ohualade teemal. Osales seitse-kaheksa korraldajat ja kaks kuulajat. Tuuli Vors kaitseministeeriumist avaldas imestust, et kohal polnud isegi kohaliku omavalitsuse esindajat.

Aga ei kutsu osalema üritus, mida nimetatakse kaitseväe keskpolügooni riigi eriplaneeringu detailse lahenduse ja keskkonnamõju strateegilise hindamise aruande avalikuks aruteluks. Õudne.

Kadrina vallavanem Kairit Pihlak selgitas, et keskpolügoon asub Kuusalu vallas ja Kadrina vald vaid piirneb sellega. Vallal mingeid pretensioone polügooni laienemisele ei ole, samuti pole seal Pihlaku sõnul vallal mingit rolli. “See ei tähenda seda, et me ei jälgi olukorda,” lisas vallavanem. Nüüdki teavitati eelseisvast arutelust inimesi, keda keskpolügooni teema võiks puudutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles