Pagariäri juht sukeldus saiateo saladustesse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pätsi pagaritööstuse eestvedaja Heiki Hallik oli esimene ettevõtte juht, kellel avanes võimalus käia Rakvere ametikooli korraldatud õpirände raames end piiri taga täiendamas.
Pätsi pagaritööstuse eestvedaja Heiki Hallik oli esimene ettevõtte juht, kellel avanes võimalus käia Rakvere ametikooli korraldatud õpirände raames end piiri taga täiendamas. Foto: Vladislav Musakko

Rakveres tegutseva Pätsi pagaritööstuse omanik Heiki Hallik viibis nädala Lõuna-Prantsusmaal, kus teda pühendati sarvesaia ehk croissant’i ning baguette’i nime all tuntud pika saia valmistamise saladustesse.

Seda sugugi mitte põhjusel, et Lääne-Virumaa tuntud pagar poleks varem populaarsete Prantsuse saiakeste ja saiade küpsetamisega kokku puutunud, vaid hoopis seetõttu, et võimaluse end täiendada pakkus välja Pätsiga tihedat koostööd tegev Rakvere ametikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles