Pagariäri juht sukeldus saiateo saladustesse  

jaga E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Pätsi pagaritööstuse eestvedaja Heiki Hallik oli esimene ettevõtte juht, kellel avanes võimalus käia Rakvere ametikooli korraldatud õpirände raames end piiri taga täiendamas.

FOTO: Vladislav Musakko

Lugu kuulatav Minu Meedia tellijatele

Rakveres tegutseva Pätsi pagaritööstuse omanik Heiki Hallik viibis nädala Lõuna-Prantsusmaal, kus teda pühendati sarvesaia ehk croissant’i ning baguette’i nime all tuntud pika saia valmistamise saladustesse.

Seda sugugi mitte põhjusel, et Lääne-Virumaa tuntud pagar poleks varem populaarsete Prantsuse saiakeste ja saiade küpsetamisega kokku puutunud, vaid hoopis seetõttu, et võimaluse end täiendada pakkus välja Pätsiga tihedat koostööd tegev Rakvere ametikool.

Tagasi üles