Pagariäri juht sukeldus saiateo saladustesse
 

Pätsi pagaritööstuse eestvedaja Heiki Hallik oli esimene ettevõtte juht, kellel avanes võimalus käia Rakvere ametikooli korraldatud õpirände raames end piiri taga täiendamas.

FOTO: Vladislav Musakko

Rakveres tegutseva Pätsi pagaritööstuse omanik Heiki Hallik viibis nädala Lõuna-Prantsusmaal, kus teda pühendati sarvesaia ehk croissant’i ning baguette’i nime all tuntud pika saia valmistamise saladustesse.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Seda sugugi mitte põhjusel, et Lääne-Virumaa tuntud pagar poleks varem populaarsete Prantsuse saiakeste ja saiade küpsetamisega kokku puutunud, vaid hoopis seetõttu, et võimaluse end täiendada pakkus välja Pätsiga tihedat koostööd tegev Rakvere ametikool.

Tagasi üles