Kolm meeskonda on kaotuseta

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liidrikohal jätkavad Karud alistasid viimati Lüganuse meeskonna. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 20 punktiga Allan Ehte (palliga).
Liidrikohal jätkavad Karud alistasid viimati Lüganuse meeskonna. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 20 punktiga Allan Ehte (palliga). Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriliigas jätkab esimese kuu mõõduvõttude järel puhaste paberitega Andres Sõbra juhendatav Kadrina Karud ning esiliigas Väike-Maarja meeskonnad Ilves Transport ja BGM Ehitus.

Liidrikohal jätkavad Karud alistasid viimati Lüganuse meeskonna 86:74. Kadrina tiim tegi asjad selgeks juba avapoolajal, kasvatades vahet ja saavutades seisu 52:37. Teisel poolajal Lüganuse mängu murrangut tuua ei suutnud ning ainsana kaotuseta jätkavad Karud said kirja järjekordse võidu.

Võitjate resultatiivseimaks kerkis 20 punktiga Allan Ehte, Lauri Mets ja meeskonna värskeim täiendus Nikeem Tishaun De Leon lisasid 18 punkti. Lüganuse poolel vastasid Reijo Peenema ja Rainis Naur 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles