Reigo Tamm tegi näosaates Mati Kõrtsi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vallavolikogu ooperilauljast aseesimees Reigo Tamm laulis näosaates tausta laulule "Opera on Fire".
Tapa vallavolikogu ooperilauljast aseesimees Reigo Tamm laulis näosaates tausta laulule "Opera on Fire". Foto: Kristjan Teedema

Eelmises hittsaates “Su nägu kõlab tuttavalt” pidi Lauri Liiv parodeerima Rein Rannapi 1999. aasta eurolaulu konkursiks kirjutatud loo “Opera on Fire” esitajat Joel De Lunat.

Loos on oma osa ka ooperilauljatel. Kui muidu laulsid tausta Mati Kõrts, Jassi Zahharov ja Mait Trink, siis saates oli üks meestest Tapa vallavolikogu ooperilauljast aseesimees Reigo Tamm. Tamm rääkis, et hea sõber Lauri Liiv helistas ja tegi ettepaneku numbris osaleda. Tamm andis jah-sõna, sest tema kõrval olid vinged kolleegid ja pakkumine ise oli ahvatlev. “Aastaid olin seda saadet vaadanud ja olin hämmingus, et seda numbrit pole veel keegi teinud,” sõnas Tamm. Tema mängis Mati Kõrtsi, Priit Volmer Mait Trinki ja Tamar Nugis Jassi Zahharovit. “Pidime sõnad ära õppima, liikumise selgeks saama. Kolm proovi oli, puusalt ei tulistanud,” rääkis Reigo Tamm.

Mõni saade tagasi näitas emapuhkusel olev Rakvere teatri näitlejanna Saara Kadak klassi, esitades samas 90-ndate hittlugu “Seib”. Kuigi Kadaku tehtu pälvis palju kiidusõnu, ei osanud Lääne-Virumaa bändi D-Gäng liige Janek Levartovski paroodiat kommenteerida, sest polnud saadet näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles