Lapsed koos emadega andsid kontserdi täismajale

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isadepäeval toimus Buena Vista Sofa Clubis soe kontsert. Fotol Mona-Lisa ja Joosep Pikat koos oma ema Irina Pikatiga.
Isadepäeval toimus Buena Vista Sofa Clubis soe kontsert. Fotol Mona-Lisa ja Joosep Pikat koos oma ema Irina Pikatiga. Foto: Erakogu

Täna tähistati Rakveres Buena Vista Sofa Clubis isadepäeva sooja mõnusa koguperekontserdiga “Emad koos lastega isadele”. 

Kontserdi idee autor muusik Peep Pihlak ütles, et ilus kontsert läks täissaalile.

BVSC laval esinesid dirigent Elo Üle­oja ning Maria ja Elisabeth Forsel, Rakvere muusikakooli viiuliõpetaja Riina Linde koos Paula ja Anne-Lyga, muusik ja õpetaja Marge Niller ühes poeg Taavetiga, kes on tuntud kui Curly Stringsi kontrabassimängija.

Lavale tulid ka Karmeli koguduse noortekoori muusik Irina koos laste Mona-Lisa ja Joosep Pikatiga, rahvamuusik ja torupillimängija Anni Rikker poegade Ats-Johannes ja Juss-Martin Mülleriga, inglise keele õpetaja, bändi Cydefect solist Kadri Mark koos poegade Kaspari ja Rasmusega, muusik ja meelelahutaja Tiia Paist koos oma pereansambliga, näitleja ja õpetaja Silja Miks üheskoos Rudolf ja Indria Apinisega. Kaasa tegi Rakvere muusikakooli laulustuudio. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles