Lähipäevadel jätkub plusskraadidega pehme sügisilm

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: Marko Saarm

Lähipäevadel jätkub plusskraadidega pehme sügisilm, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool vihma, Kagu-Eestis võib sekka lörtsi tulla. Puhub läänekaare tuul 3–8 m/s. Sooja on 3–7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub läänekaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 6–9 kraadi. 

Neljapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja on udu. Puhub edela- ja lõunatuul 3–8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi, rannikul tuleb kuni 7 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 6–9 kraadi. 

Reede öösel on pilves ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub edelatuul 4–10, öö hakul rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 4–8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, õhtul saju tõenäosus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 6–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 7–10 kraadi. 

Laupäeval võtab tsüklon kursi Lapimaalt Venemaale ja Eesti jääb selle edelaserva. Pilved hõrenevad ja saju tõenäosus on võrdlemisi väike. Tuul pöördub loodesse ja püsib puhanguline. Öösel on sooja 3–8, päeval 6–9 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles