Käsipallurid tunnistasid karikamängus Põlva nappi paremust

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivary Volkov (palliga) oli seitsme väravaga Tapa resultatiivseim.
Ivary Volkov (palliga) oli seitsme väravaga Tapa resultatiivseim. Foto: Vladislav Musakko

Neljapäeval jäi SK Tapa käsipallimeeskond võõral väljakul peetud karikamängu veerandfinaalkohtumises 30:32 (poolaeg 15:16) alla Põlva/Arcwoodi meeskonnale.

Mõlemad tiimid olid kokku saanud pea parima võimaliku koosseisu ja andnud mänguks üles maksimaalsed 16 pallurit.

Kohtumine algas võrdses heitluses ja esimesena sai enam kui ühe väravaga ette kodumeeskond, kelle poolt ekskoondislane Raido Peedomaa kaheksandal minutil seisuks 6:4 tegi. Vestmanni-Piibelehe heitlus jätkus mängu lõpuni. Kui Tapa poolel sattus heasse hoogu Ivary Volkov, siis põlvalastest võtsid viskevastutuse enda peale Peedomaa ja Margo Piksööt.

Viimast kümmet minutit alustati seisult 25:25. Põlva/Arcwood sai kahe väravaga eest ning enam edu käest ei andnud.

Tapal olid täpsemad Ivary Volkov seitsme ning Gert Trofimov ja Vahur Oolup viie väravaga. Marek Palmsalu ja Endrik Jaanis lisasid kumbki kolm väravat, Marten Saar ja Tanel Kari olid mõlemad täpsed kahel korral. Raimond Himma, Mihkel Koppelmann ja Madis Valk saatsid igaüks palli vastaste väravasse ühel korral.

Põlvalased Raido Peedomaa, Margo Piksööt ja Olari Paumets tabasid kõik seitse korda.

Edasisaaja jääb pühapäeval Tapal peetava korduskohtumise otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles