Arendusnõuniku otsingud kandsid Väike-Maarjas vilja

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja valla vapp.
Väike-Maarja valla vapp. Foto: Väike-Maarja vald

Pikalt väldanud otsingud Väike-Maarja vallavalitsusse arendusnõuniku leidmiseks päädisid edukalt: konkursikomisjoni otsusel asub sellesse ametisse Signe Sabas.

Väike-Maarja gümnaasiumi ja Eesti maaülikooli lõpetanud 27-aastane Sabas oli üks kuuest vestlusvooru kutsutud kandidaadist. Lõppvooru, kus tööle pürgijatel tuli teha proovitöö, jõudsid neist kolm. Uuel arendusnõunikul on varasem töökogemus PRIA-st ja keskkonnaametist. Viimases oli ta looduskaitse osakonnas looduskasutuse peaspetsialisti kohal.

Signe Sabas alustab Väike-Maarja vallavalitsuses tööd 3. detsembril.

“Arendusnõuniku töö on nagu Hunt Kriimsilmal. Samas anname aru, et kõiki valdkondi tundva spetsialisti leidmine pole kerge. Usume, et noore inimesena on tal arengupotentsiaal olemas. Kindlasti on oluline see, kui motiveeritud on töötaja ise,” lausus konkursi tulemust kommenteerinud vallavanem Indrek Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles