Beebid nautisid lusikapidu vanemate süles

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isadepäeva eel toimus Kadrina rahvamaja saalis beebide sõlepidu, kus õnnitleti 33 väikest ilmaimet koos vanematega. Hõbesõle said endale mälestuseks ka peole kutsutud kaksikud.
Isadepäeva eel toimus Kadrina rahvamaja saalis beebide sõlepidu, kus õnnitleti 33 väikest ilmaimet koos vanematega. Hõbesõle said endale mälestuseks ka peole kutsutud kaksikud. Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel oli kaisulastest juttu mitmes paigas. Elu esimesest suuremast peost jääb neile Rakverest mälestuseks hõbedast lusikas, Kadrinast aga sõlg.

Isa Ivari süles suigatab unne Liisa. On isadepäeva õhtutund ja pisikese väsimus pole iseäralik. Tüdrukuke on koos kaksikvenna Aroniga peo rahulikult üle elanud. Rakvere linnavalitsuse valgesse saali oli pühapäeval kutsutud 84 last koos ema ja isaga. Peale Liisa ja Aroni oli peoliste hulgas veel üks paar kaksikuid.

Kolmekuiste õe-venna isa Ivar ja ema Irina olid lusikapeol teist korda. Ka kümme aastat tagasi, mil sündis nende esimene poeg, tulid nad kohale suure rõõmuga. Meelespidamine on alati tore, sõnas Ivar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles