Isadepäeva mõõduvõtuga tõmmati võistlushooajale joon alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ojasaare golfiväljaku peremees Jaan Lipsmäe rõõmustas, et mängimas käivad toredad inimesed, kes hea tujuga ära lähevad ja alati uuesti lubavad tulla.
Ojasaare golfiväljaku peremees Jaan Lipsmäe rõõmustas, et mängimas käivad toredad inimesed, kes hea tujuga ära lähevad ja alati uuesti lubavad tulla. Foto: Jaan Lipsmäe

Kui korraldajad Ojasaare golfiväljaku võistluste graafikut koostavad, on hooaja esimene ning viimane jõuproov alati küsimärgi all. Kunagi ei tea, mida teeb ilm, ja lume või lörtsi sees ei ole kuigi tore golfipalli taga ajada.

Laupäeval oli õues täiesti keskmine Eesti sügis­ilm ning isade ja laste golfivõistlus sai lõbusalt peetud. Isa ja tütre võistluses ei olnud vastaseid Joel ja Anete-Liis Adulile.

Teise koha väärilise tulemuse tegid Edward ja Brita Aganits. Kolmanda koha pälvisid Vitali Dimitrijev ja Veroonika Dimitrijeva.

Isa ja poja võistluse parimateks osutusid Andres ja Tõnis Kivivare. Neile pakkusid konkurentsi Leho ja Kerdo Aros.

Vanaisa ja lapselapse kategoorias andsid pallile kuuma Lembit ja Sandra Veelmaa.

Võistluse üks korraldaja ja Ojasaare golfiplatsi peremees Jaan Lipsmäe nentis, et kui sügis jätkub ja ilma peab, ei ole välistatud, et saab korraldada ka advendivõistluse. Hooaeg on samas pikaks veninud ning mängijad näitavad väsimuse märke.

Küll aga rõõmustas Lipsmäe selle üle, et Ojasaarel käivad toredad inimesed, kes hea tujuga ära lähevad ja lubavad peagi tagasi tulla. Uue hooaja võistlusplaane hakatakse Ojasaarel tegema aga uue aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles