Saalihokimehed seilavad võidulainel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kermo Uue on üks Lääne-Virumaal pärit mängijatest, kes mahtus maailmameistrivõistlusteks Eesti koondisesse.
Kermo Uue on üks Lääne-Virumaal pärit mängijatest, kes mahtus maailmameistrivõistlusteks Eesti koondisesse. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti esiliiga B-alagrupis võistlev Jäneda SK on hooaega väga lennukalt alustanud. Praegu juhibki Jäneda tiim turniiritabelit täisedu, üheksa punktiga. Kõiki vastaseid on nahutatud korralikult: Bändidos alistati 9:1, Lootus 10:2, Valga 11:3.

Vaid 15-aastane väravavaht Maximus Vorobjov on teeninud 135 mänguminutit ja 52 viskest tõrjunud 46.

Resultatiivseimate mängijate tabeli etteotsa on jõudnud kaheksa värava ja viie sööduga Joosep Perandi ning kuue värava ja nelja sööduga Andres Luts.

Treener Tõnu Salm tõdes, et vahepeal eemal olnud mehed on meeskonda naasnud ning tiim on hästi mängima saanud. Kui enne hooaega mingeid konkreetseid plaane ei olnud, siis nüüd mõlgutab Jäneda SK juba võiduplaane. “Hooaeg on veel pikk,” jäi Salm realistiks, kuid märkis, et medal võiks ikka tulla.

Tamsalu tiim ES Tulevik pälvis nädalavahetusel M35+ liigas kaks võitu. 5:3 alistati Tabajad ning 13:2 Lääne-Virumaa meeskond Kadrina.

Kadrina tunnistas veel ka Team 40+ 6:2 paremust.

Kahe mängu kokkuvõttes olid Tamsalu meestest resultatiivseimad Ilja Shevelilov (neli väravat ja kuus söötu), Ago Kaasik (kolm väravat ja viis söötu) ning Roman Dõba (neli väravat ja üks sööt).

ES Tuleviku puurilukk Argo Raudsepp on väljakul viibinud 90 minutit ning tõrjunud 54 viskest 49.

Detsembris Prahas toimuvale maailmameistrivõistluste finaalturniirile sõidavad ka kaks Lääne-Virumaa saalihokimängijat: TalTechi ridades mängiv kaitsja Oskar Salm ja Sparta Team Automaailma ründaja Kermo Uue. Asendusmehena on üles antud ka Uue meeskonnakaaslane Mihkel Tasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles