Riigikogulased tulevad kohaliku rahvaga kohtuma

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaad külastab ka riigikogu aseesimees Enn Eesmaa (paremal).
Lääne-Virumaad külastab ka riigikogu aseesimees Enn Eesmaa (paremal). Foto: Joakim Klementi

Täna ja homme on riigikogu keskerakonna liikmed Lääne-Virumaal, kus kohtuvad omavalitsustegelaste ning kohaliku rahvaga.

Kahepäevasel külaskäigul Lääne-Virumaale osalevad riigikogu esimene aseesimees Enn Eesmaa, keskfraktsiooni aseesimees Erki Savisaar ning liikmed Siret Kotka-Repinski, Toomas Väinaste ning Helmut Hallemaa.

Lääne-Virumaalt valitud riigikogu liikme Siret Kotka-Repinski sõnul on Lääne-Virumaa väljasõidu olulisim osa kohtumised kohalike inimestega. "Ühtepidi tutvustame neile keskfraktsiooni tööd riigikogus, kuid veelgi enam soovime kuulda inimeste muresid ja ettepanekuid, mida Toompeal jällegi tõstatada," ütles Siret Kotka-Repinski.

Fraktsiooni väljasõit algab keskerakonna korraldatava üleeestilise ürituste sarjaga "101 rahvakohtumist". Vinnis Pajusti klubis algab täna kell 17.30 kohtumine, kus läänevirulased saavad nimetatud viie keskerakonna esindajaga mõtteid vahetada.

Homme, 16. novembril külastavad keskerakondlased Rakvere linnavalitsust ja Vinni vallavalitsust. Lisaks kohtutakse inimestega Rakvere sotsiaalkeskuses ja Vinni päevakeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles