Ujujad kuhjasid enne tiitlite jagamist rekordeid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ahtiainen.
Alex Ahtiainen. Foto: Aleksei Vorontsov

Nädalavahetusel said ujujad panna võimeid proovile Kalev Openi jõukatsumisel. Tamsalust tuule tiibadesse saanud Alex Ahtiainen ja Brita Rannamets uuendasid isuga isiklikke rekordeid.

Tamsalust pärit Ujumise Spordiklubi ujuja Alex Ahtiainen tegi igal alal isikliku rekordi. 100 meetri vabalt­ujumises oli ta ajaga 51,28 neljas ja 50 meetrit selili läbis ta ajaga 25,81, olles suure edumaaga esimene. 200 meetri kompleksujumise tulemus 2.06,06 asetas noormehe kolmandale kohale.

Tegelikult on noormehe trump liblikujumine, kuid sel võistlusel keskendus Ahtiainen teistele aladele. “See võistlus sujus väga hästi. Tore oli, võib rahule jääda,” märkis ta oma tänavuse hooaja teise jõuproovi kohta. Enne vette sulpsamist olevat Ahtiainen mõelnud, et 100 meetri vabaltujumises on tal küllaltki vana rekord, mida võiks uuendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles