Top 40: logistikaõpilaste pakiveo jagamisteenuse äpp rändas võistlustulle

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere ametikooli õpilased Tanel Arumäe (vasakult), Diana Piilsaar ja Kevin Varzin panid pakisaatmise äpiga eelmisel aastal kinni ideevõistluse. Nüüd võistlevad nad Prototronis.
Rakvere ametikooli õpilased Tanel Arumäe (vasakult), Diana Piilsaar ja Kevin Varzin panid pakisaatmise äpiga eelmisel aastal kinni ideevõistluse. Nüüd võistlevad nad Prototronis. Foto: Erakogu

Rakvere ametikooli logistikaõpilaste pakiveo jagamisteenuse äpp võistles talvel neljakuulises digioskuste programmis Samsung Digi Pass, nüüd on äppi arendatud ja see ootab oma saatust idufirma FCQ Trans prototüüpimise rahastu Prototron sügisvoorus. Jõuda kolmesaja hulgas 40 parema sekka on tegijate sõnul muljet avaldav.

Idee autor Kevin Varzin on peale kursusekaaslaste Diana Piilsaare ja Tanel Arumäe äpi arendamisse kogu aeg kaasanud oma vanaema. Nooruslik vanaema, nutiseadme suur kasutaja, on alati mõistnud, millega tegemist.

Kolmik, kes äpi loomise taga, pole rahuldunud vähesega. “Teeme edusamme,” ütles Kevin Varzin. Ta on seda meelt, et kogu aeg peab toimuma areng, uute sihtide seadmine on esmatähtis. Ja uuenduslikkus on see, mille Varzin julges välja öelda nende tugevusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles