Rakvere võrgumehed heitlevad nädalalõpul Limbažis

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Andres Toode kinnitas, et meeskonna hetkeseisu vaadates pole põhjust nuriseda.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Andres Toode kinnitas, et meeskonna hetkeseisu vaadates pole põhjust nuriseda. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti ja Läti võrkpalliklubide ühise Credit24 meistriliiga põhiturniiri järjekordses mängus ootab Rakvere Võrkpalliklubi meeskonda laupäeva õhtul ees kohtumine võõrsil Limbažiga.

Liigatabelis üheksa punktiga kuuendat kohta hoidvate rakverlaste peatreener Andres Toode nelja punktiga kümnendal tabelireal asetsevate võõrustajate vastu kaotusega naasta ei plaani.

"Seda matši läheme kindlasti võitma, võib isegi öelda, et see peaks olema kohustuslik võit. Oleme oma mängu samm-sammult parandanud, oleme aina meeskondlikumalt tegutsema hakanud ja ei saa kurta hetkeseisu üle. Viimases kohtumises Pärnuga oli meilgi võimalust see viiendasse geimi viia, ent tegime liialt omavigu, ses osas peame end parandama," rääkis Toode võrkpalliliidu pressiteenistusele.

Neljapäeval võõrustas Rakvere VK kodusaalis Pärnu Võrkpalliklubi, kellele pidi vaatamata võidetud avageimile lõpuks tasavägise heitluse järel 1:3 alla vanduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles