Tapa on hüppelaud kaitseväe tippu

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko-Vello Palmist saab kaitseväe peastaabi ülem 5. detsembril.
Veiko-Vello Palmist saab kaitseväe peastaabi ülem 5. detsembril. Foto: Kasper Mäe

Alates 5. detsembrist asub kaitseväe peastaabi ülema kohuseid täitma kolonel Veiko-Vello Palm, kes augustini juhtis Tapal 1. jalaväebrigaadi.

Palmi asumine sellele ametikohale oli teada juba ammu, kuid sel nädalal kinnitas mehe uue ameti kaitseminister Jüri Luik.

Luik lausus, et kolonel Palm on ohvitser, kes on saanud mitmekülgse kogemuse nii Eestis, rahvusvahelises teenistuses kui ka operatsioonidel, ning kõikjal on ta ennast näidanud võimeka, asjatundja ja tugeva juhina. “Eriti tahaksin esile tõsta kolonel Palmi tegevust 1. jalaväebrigaadi ülemana, kus tema ees seisis keeruline ülesanne integreerida Eestis paiknev NATO liitlaste pataljon meie jalaväebrigaadi koosseisu. Ta sai sellega suurepäraselt hakkama,” ütles Luik.

Palm vahetab kaitseväe peastaabi ülema kohal välja aastatel 2007–2012 Tapal vägesid juhtinud kindralmajor Martin Heremi, kellest saab uus kaitseväe juhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles