Rakvere Võrkpalliklubi pälvis möödunud nädalal nii võidu kui ka kaotuse

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29. september 2018, Eesti, Lääne-Virumaa, Rakvere sport, võrkpall, Fotol: Rakvere Võrkpalliklubi kaotas Eesti-Läti ühisliiga avamängus 1:3 Riia Tehnikaülikooli (RTU/Robežsardze) meeskonnale.
29. september 2018, Eesti, Lääne-Virumaa, Rakvere sport, võrkpall, Fotol: Rakvere Võrkpalliklubi kaotas Eesti-Läti ühisliiga avamängus 1:3 Riia Tehnikaülikooli (RTU/Robežsardze) meeskonnale. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud nädalal pidas Rakvere Võrkpalliklubi kaks Credit24 meistriliiga kohtumist. Neljapäeval vannuti kodusaalis 1:3 alla Pärnu Võrkpalliklubile ning laupäeval teeniti võõral väljakul 3:1 võit OC Limbaži / MSG üle.

Pärnu rünnakuid vedasid ukrainlane Ilja Kovalov ja brasiillane Eduardo Neves Atu, kes mõlemad panustasid võitu 17 punkti. Rakvere edukaim oli 13 punktini (+6) jõudnud Taavi Nõmmistu, 12 silma (+4) jäi Markus Uuskari arvele. Pärnu oli platsiperemehest parem geimidega 23:25, 25:22, 25:20 ja 29:27.

“Mäng oli võitluslik. Natukene oli muidugi kurb, kuna oleksime pidanud selle viienda geimi peale ajama,” kõneles Rakvere meeskonna peatreener Andres Toode, kelle sõnul oli meeskonna libero Alari Saar kopsupõletikus ja ei saanud mängida.

Limbaži meeskonna alistas Rakvere geimidega 25:27, 25:20, 25:22 ja 25:17. Rakvere edukaim oli 21 punktiga (+14) Taavi Nõmmistu, 14 punkti (+11) lisas Joonas Popman.

Treener Toode tunnistas, et Limbaži mehed hakkasid ilusti vastu. “Esimese geimi andsime järjekordselt ära. Järgmist kolme geimi dikteerisime. Väga hästi mängis Ronald Järv. Peaaegu kõik mehed käisid platsil,” kõneles Toode ja lisas, et palling oli ohtlik ja servivigu ei olnud.

“Sellise mängu pealt on väga hea edasi minna,” väljendas Toode oma rahulolu.

Homme võõrustab liigatabelis kuuendal positsioonil olev Rakvere VK Eesti karikavõistluste veerandfinaali esimeses mõõduvõtus Saaremaa Võrkpalliklubi. Korduskohtumine peetakse laupäeval Saaremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles