Suurettevõte kinkis kossupoistele varustust

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Spordikool/Tarvas kuni 14-aastaste poiste kossutiimi liikmed tunneb hõlpsalt ära ühesuguste dresside-jopede järgi, mida aitas neile soetada Estonian Cell.
Rakvere Spordikool/Tarvas kuni 14-aastaste poiste kossutiimi liikmed tunneb hõlpsalt ära ühesuguste dresside-jopede järgi, mida aitas neile soetada Estonian Cell. Foto: Ain Liiva

Kundas tegutsev haavapuitmassi tehas AS Estonian Cell otsustas panna õla alla Rakvere Spordikool/Tarvas kuni 14-aastaste poiste korvpallivõistkonnale ja soetas neile ühesuguse korvpallivarustuse dresside, jopede ja mütside näol.

Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe ütles, et spordikooli noorkorvpallureid otsustati toetada, sest noored, tervis ja sportimisharjumused on ettevõtte jaoks olulised.

"Tegu on meie enda kandi poistega, kes võtavad asja tõsiselt ja on saavutanud ka märkimisväärseid tulemusi. Loodame, et ühtne vorm ja riietus tugevdab nende meeskonnatunnet, toetab poiste arengut ja teed järgmiste võitudeni," lausus Siiri Lahe.

Poiste treener Tõnis Putko rääkis, et suurettevõtte märkamine on neile tähtis ja motiveerib hoolealuseid senisest veelgi usinamalt harjutama ning võistlustel paremaid resultaate näitama.

"Oleme Estonian Cellile siiralt tänulikud. Usun, et iga trennis käiv laps annab endast parima mitte ainult korvpalliplatsil, vaid ka õpingutes, sest mõlema tegevuse ühildamine nõuab pingutust ning need toetavad üksteist," ütles Putko.

Rakvere SK/Tarvas on alustanud tänavust võistlushooaega edukalt, juhtides Eesti noorte korvpalli meistrivõistluste esimest divisjoni täisedu kolme võiduga. Oma vanuseklassi karikavõistlustel lunastasid poisid pääsu poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles