Noored ja politsei veavad öises Rakveres omavahel vägikaigast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul sai Rakvere Põhjakeskuse parklast alguse noorte kogunemine, mis andis lisatööd politseile.
Reede õhtul sai Rakvere Põhjakeskuse parklast alguse noorte kogunemine, mis andis lisatööd politseile. Foto: Vladislav Musakko

Reede õhtul kogunes kamp noori autodega Põhjakeskuse parklasse, et sealt liikuda linna eri paikadesse. Kõik oli justkui JOKK – politsei rikkumisi ei tuvastanud, kuid vali muusika reostas nii, et korrakaitsjad pidid mitu korda välja sõitma.

Reedel kella 21.45 ajal oli Põhjakeskuse parklas justkui tavaline argiõhtu. Autod, nii kolmekümne kanti, parkisid, kuid tavapärasest erinev oli see, et nende juures valvas politseiauto. Ometi oli kõik kontrolli all. Seda kinnitab ka politsei.

“Rikkumisi ei märgatud, samuti lahkusid peatselt sinna kogunenud inimesed,” sõnas Rakvere patrullitalituse juht Reigo Loginov. Rahu siiski ei saabunud, kella 22.30 paiku teatati politseile, et Rakvere spordihalli ette on platseerunud seltskond noori, kes kuulavad autodest valju muusikat. Politsei reageeris nagu kord ja kohus väljakutsele ning tuvastas, et tegu oli sama seltskonnaga, keda kohati Põhjakeskuse juures. “Rikkumisi ei tuvastatud, kuid noortega vesteldi ning nad lahkusid,” ütles Loginov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles