Rakvere näitas Riigikogule koha kätte

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallivõistlus Riigikogu ja Rakvere meeskonna vahel.
Korvpallivõistlus Riigikogu ja Rakvere meeskonna vahel. Foto: Meelis Meilbaum

Teisipäeva õhtul toimus Rakvere spordikeskuses põnev korvpallikohtumine Rakvere linna ja Riigikogu meeskonna vahel.

Sportlikus mõõduvõtmises jäid peale rakverlased, kes juhtisid tasavägiselt kulgenud kohtumist alates esimese veerandaja kolmandast minutist ja võitsid mängu tulemusega 67:51.

Rakvere linna meeskonnas mängisid Tarvo Sõmer, Mikko Virkala, Jaak Kirsipuu, Andres Uska, Velvo Väli, Alar Madilainen, Mikk Joorits, Tarvo Kruup, Tauno Lempu, Livar Liblik ja Marko Torm.

Riigikogu meeskonnas mängisid Hanno Pevkur, Rannar Vassiljev, Indrek Saar, Kalvi Kõva, Remo Holsmer, Toomas Jürgenstein ja Rainer Vakra.

Mängu resultatiivsemad olid Rakvere võistkonnast Livar Liblik 27 ja kapten Marko Torm 17 punktiga, Riigikogu võistkonnast Rainer Vakra 20 ja kapten Indrek Saar 17 punktiga.

Õhtut juhtis Erkki Leek. Vilekohtunik oli Robert Salep, kellele anti mängu vaheajal üle tunnustus – Lääne-Virumaa aasta terviseedendaja tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles