Kas Tarva ees jääb karikafinaali uks taas suletuks?

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (palliga) meeskond Ilves Transport pidi sel korral teise Väike-Maarja tiimi, Päästekooli paremust tunnistama.
Kristo Saage (palliga) meeskond Ilves Transport pidi sel korral teise Väike-Maarja tiimi, Päästekooli paremust tunnistama. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlustel peeti sel nädalal esimesed poolfinaalmängud. Hiljuti kahvatuid esitusi näidanud RLV Massive oli avamängus RSK Tarvas vastu justkui ümber sündinud ning kindlustas kordusmänguks soliidse edu.

Esimeses poolfinaalis pakkusid tõelise maiuspala kaks Väike-Maarja meeskonda, kui Päästekool suutis alles lõpusekundeil napilt, 75:73 alistada Ilves Transpordi.

Mängu algust dikteeris Ilves Transport, kes Sven Pugoneni lühikese aja jooksul visatud üheksa punkti toel esimese veerandaja keskpaigaks juba 12:5 juhtima pääses. Veerandaja teises pooles võttis Pugonenilt ohjad üle Kristo Saage, kes viskas järjest 13 punkti ning vedas omad perioodi lõpuks koguni 26:12 ette. Teisel veerandajal kosus Päästekool esimesest ehmatusest ning võitis kümneminutilise perioodi 21:12 ja vähendas kaotusseisu 33:38-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles