Päevapilt

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa tervisenõukogu ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) valisid aasta terviseedendajaks Kadrina spordikeskuse juhi Robert Salepi (esiplaanil).
Lääne-Virumaa tervisenõukogu ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) valisid aasta terviseedendajaks Kadrina spordikeskuse juhi Robert Salepi (esiplaanil). Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa tervisenõukogu ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) valisid aasta terviseedendajaks Kadrina spordikeskuse juhi Robert Salepi (vasakul).

VIROL-i turvalisuse ja rahvatervise spetsialisti ning Lääne-Viru tervisenõukogu esimehe Kaidy Aljama (paremal) sõnul langes valik Roberti kasuks eelkõige seetõttu, et ta on oma tegevuses järjepidev, uuendusmeelne ning panustab palju vabatahtlikult.

Salep on sarja “Terve Rakvere liigub” üks eestvedaja, olnud üle viie aasta ööjooksu korraldusmeeskonnas, algatanud teist aastat toimuva matka “Lõpuks koju” ning on ka ise aktiivne liikuja.

Robert Salep esitatakse VIROL-i poolt tunnustamiseks ka sotsiaalministeeriumile, kes tunnustab riiklikult maakondade terviseedendajaid alates 2012. aastast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles