Seitse aastat järjest triatlonimaailma tipus

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja on Eesti parimaks naistriatleediks valitud seitsmel aastal järjest.
Kaidi Kivioja on Eesti parimaks naistriatleediks valitud seitsmel aastal järjest. Foto: Jüri Suurkivi

Kui Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja järgmisesse võistluspaika reisib, on tal kaasas peaaegu kõik eluks vajalik. Kogu kraam mahub kolme kohvrisse ja õbluke naine tarib käe otsas umbes kuutkümmend kilo.

Nädalavahetusel krooniti Rakverest pärit Kaidi Kivioja juba seitsmendat aastat järjest Eesti parima naistriatleedi tiitliga. Selle vastupidavust nõudva ala juurde jõudis praegu 25-aastane Kaidi juhuste kokkulangemise tõttu.

Vinni-Pajusti gümnaasiumis kooliteed alustanud Pajusti tüdrukul oli valida judotrenni ja ujumise vahel. Judo talle ei istunud ning ta hakkas ujumis­trennis käima. Algus läks vaevaliselt ja praegugi ei tunne noor naine end vees just kalana. Treeneri soovitusel tegi Kaidi triatloniga tutvust ning praeguseks on see talle töö ja elustiil. Lapsena tahtis Kaidi aga hoopis loomaarstiks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles