Haljala vald otsib spordikeskuse juhiks supermeest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu spordihoones käivad praegu usinasti koos bridžimängijad. Uue juhi ja tema meeskonna üks ülesannetest on sinna rohkem spordiüritusi tuua.
Võsu spordihoones käivad praegu usinasti koos bridžimängijad. Uue juhi ja tema meeskonna üks ülesannetest on sinna rohkem spordiüritusi tuua. Foto: Meelis Meilbaum

Õigupoolest ei ole vahet, kas tegemist on supermehe või -naisega. Peaasi, et valla spordielu saab edendatud ja spordiobjektid hallatud.

Kolm aastat valla spordijuhina töötanud Marco Aitmani ametikoht kaotatakse ning asemele tuleb Haljala valla spordikeskuse juhataja koht. Kuna endised Haljala ja Vihula vald ühinesid, muutub spordijuhi tööpõld palju laiemaks.

Haljala valla spordikeskuse alla koondatakse Võsu spordihoone, Haljala võimla ja 13 ülevallalist spordiobjekti. Keskuse juhilt oodatakse vallaüleste spordi edendamisega seotud tegevuste korraldamist, sporditraditsioonide hoidmist, koostööd valla asutustega ning spordikeskuse ja -objektide haldamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles