Lääne-Virumaa mõjukate top 25 (1)

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross.
Oleg Gross. Foto: Kasper Mäe

Virumaa Teataja selgitas koostöös kohalike omavalitsuste juhtide ning volikogu liikmetega välja veerandsada inimest, kelle sõnal on maakonnas enim kaalu, kelle otsused ja arvamused mõjutavad olulisi protsesse ning kelle teod on piirkonna elu edendanud. Inimesed, kes on Lääne-Virumaa mõjukad.

Lääne-Virumaal on kaheksa omavalitsust. Mõjukate edetabeli koostamiseks saatis Virumaa Teataja küsimustiku igale kohalikule rahvasaadikule ning valla- ja linnajuhile. Selleks et valikut lihtsustada, reastas Virumaa Teataja toimetus üheksakümmend nime, kes toimetuse meelest vastavad enim mõjukuse eelmainitud kriteeriumitele. Samas jäi rahvasaadikuile vabadus lisada nimekirja nende inimeste nimesid, kes väärivad esiletõstmist. Tasub märkida, et aktiivseimad kaasalööjad olid just väiksemate omavalitsuste ning maapiirkondade esindajad.

1. Oleg Gross (88,9% häältest)

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles