TOP 50

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TOP 50.
TOP 50. Foto: Graafika

Käibe top 50, riiklike maksude tasumise top 50, tasutud tööjõumaksude top 50 (2017), töötajate arv 2018. aasta II kvartalis

Käibe top 50 (2017)

Mullust käibe edetabelit juhtiv osaühing Kasperwiki Laevaomanikud on kütuseärimees Heiti Häälele kuuluv ja Käsmus registreeritud firma, mis tegeleb peamiselt veonduse ja laondusega. Tegemist on siiski mitme ettevõtte konsolideeritud käibega, Kasperwiki Laevaomanike käive oli mullu 1 920 914 eurot, tänavune käibeprognoos on aga 22 miljoni euro kanti. HKScan Estonia hõlmab lisaks Rakvere lihakombinaadile Talleggi linnukasvandusi ja Tabasalu lihatööstust, kauplusekettide puhul lähevad aga arvesse kõik kauplused üle Eesti. Tänavune käibe edetabel tõotab mullusega võrreldes üldse päris palju muutusi, sest üsna mitu ettevõtet on käivet oluliselt suurendamas. Nii oli näiteks osaühingu Lisako tänavuse teise kvartali käive enam kui pool mullusest aastakäibest, märkimisväärset käibekasvu võib ennustada ka mitme teise ettevõtte puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles