Keskerakond avalikustas oma kandidaadid riigikogu valimisteks Lääne-Virumaal

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Väinaste kandideerib keskerakonna ridades taas riigikokku.
Toomas Väinaste kandideerib keskerakonna ridades taas riigikokku. Foto: Arvet Mägi

Eile õhtupoolikul korraldas keskerakond Rakvere Kroonikeskuses avaliku ülesastumise, kus tutvustas oma seitset eelseisvatel riigikogu valimistel Lääne-Virumaal kandideerivat inimest.

Valimisnimekirja esinumber on Siret Kotka-Repinski. Lisaks temale lähevad valijate hääli püüdma Toomas Väinaste, Triin Varek, Maksim Butšenkov, Jelena Fjodorova, Hans Kruusamägi ning Jaan Männik.

“Eesmärk on ikka selline, et keegi meist saaks valimisringkonnast otsemandaadi,” lausus praegune riigikogulane Toomas Väinaste.

Siret Kotka-Repinski võttis esimese asjana jutuks tasuta ühistranspordi. “Lääne-Virumaal ei kehti veel tasuta ühistransport,” tõdes ta. “Meie üks eesmärkidest on, et see hakkaks kehtima. Õiglane riik seisab selle eest!”

Keegi möödakäijatest pobises seepeale omaette, et kui ta õigesti mäletab, siis kuulub keskerakond ka praegusesse valitsuskoalitsiooni, ja mille poolest tulevane valitsus tasuta üleriigilise ühistranspordi kehtestamises osavam on kui praegune, kuid jättis selle kahtlemata õigustatud küsimuse valjul häälel siiski esitamata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles