Esmaspäeval asutakse püstitama kuuske ja jõuluküla

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal kõrgus kuusk ka Aqva juures, selle tarbeks rajas linn sinna tugevdatud aluse.
Eelmisel aastal kõrgus kuusk ka Aqva juures, selle tarbeks rajas linn sinna tugevdatud aluse. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakveres on otsustatud, et sel aastal pakub Keskväljakul jõulurõõmu traditsiooniline jõulukuusk, mille ümber pannakse püsti kümnest kioskist koosnev jõuluküla. Kuigi mõte tundub suhteliselt tavaline, soovib Rakvere linnavalitsus hoida toimuvat saladuses ja lüüa haljas puu särama linnarahvale üllatusena.

Teada on, et esmaspäeva hommikul suundutakse kuuse järele Rakvere läheduses asuvale riigimetsa majandamise keskuse alale. Lisaks tuuakse samal päeval Keskväljakule Rakvere ametikoolis valminud puidust majakesed. Esimeseks advendiks on seega kogu silmailu keset platsi olemas.

Kui eelmisel aastal rajas linn Aqva juurde 2050 eurot maksnud tugevdatud kuusealuse, siis sedakorda jääb see tühjaks. Linn teist puud püsti panna ei plaani. “Kui Aqva tahab, võib sinna puu üles panna,” ütles Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles