Eino Vaher krooniti taas tavamalemeistriks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Rakveres peetud meistrivõistluste viimase vooru järel sai selgeks, et Vaher on kaheksa punktiga maakonnameister.
Laupäeval Rakveres peetud meistrivõistluste viimase vooru järel sai selgeks, et Vaher on kaheksa punktiga maakonnameister. Foto: Meelis Meilbaum

Tervelt 23 korda ei ole Eino Vaherile Lääne-Virumaa tavamale meistri­võistlustel vastast olnud. Kuigi kaheksa vooru jooksul sai temagi kaotuskibedust tunda, kuulutati üldarvestuses võitjaks jällegi tema – tuntud maleäss.

Laupäeval Rakveres peetud meistrivõistluste viimase vooru järel sai selgeks, et Vaher on kaheksa punktiga maakonna meister. Kalev Pagar võitis seitsme punktiga hõbemedali ja pjedestaali kolmandale astmele jõudis 5,5 punkti kogunud Edik Videvik.

“No nii läks,” ütles malemeister tagasihoidlikult. “Üllar Hermlin ei võtnud osa. Tema mängib kiir- ja välkmalet,” selgitas ta ning nentis, et kiir- ja välkmales kipub just Hermlin rohkem võitma. “Mulle meeldib tavamale. See on klassikaline. See sobib mulle, ma ei teagi, miks,” lausus Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles