Võrgutüdrukud noppisid hõbemedali

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere SK tüdrukud said treener Ellen Arose juhendamisel Eesti spordiliidu Jõud meistrivõistlustel teise koha.
Rakvere SK tüdrukud said treener Ellen Arose juhendamisel Eesti spordiliidu Jõud meistrivõistlustel teise koha. Foto: Erakogu

Nädal tagasi Põlvas peetud Eesti spordiliidu Jõud meistrivõistlustel saavutasid Rakvere spordikooli C-vanuseklassi võrgupiigad 20 võistkonna konkurentsis teise koha.

Tiimis mängisid Marta Tali, Häli Vahula, Riin Laigu, Enely Pekri, Ronja Lydia Vehmanen, Emily-Else Rohtla, Stefi Pärnoja ja Kirke-Martina Kuusik. Treener Ellen Arose sõnul oli see võistlus heaks ettevalmistuseks nädalavahetusel Rakveres toimuvaks Eesti noorte karikavõistluste finaalturniiriks.

Rakvere spordikooli neiud lähevad reedel kell 13 vastamisi Keila võrkpallikooliga ning kell 15.15 Viljandi spordikooli esimese tiimiga. Laupäeval on rakverlaste vastaseks kell 14 spordiklubi Tats Kiili I ning kell 16 Kohila VK /Kohila Vineer. Pühapäeval kell 11 kohtub Rakvere SK Võru spordikooliga ning kell 13 Selver Tallinna spordikooli esimese võistkonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles