Saalijalgpallurid pälvisid võidu ja kaotuse

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Kadrina sai nädalavahetusel tunda nii võidurõõmu kui ka kaotuskibedust.
SK Kadrina sai nädalavahetusel tunda nii võidurõõmu kui ka kaotuskibedust. Foto: Kristiina Peedo

Nädalavahetus oli SK Kadrina saalijalgpalluritele toimekas: reedel alistati saalijalgpalli teise liiga mõõduvõtus 11:6 Põhja-Sakala ning laupäeval tunnistati karikamängus meistriliiga meeskonna Narva SK Ganza 10:3 paremust.

Reedel Võhmas peetud kohtumisele sõites kadrinlased kohalikust Põhja-Sakala tiimist suurt midagi ei teadnud, vaid mõned mängumehed olid tuttavad.

Võitlust jagus esimesest minutist lõpuvileni välja. Kuna saal oli suhteliselt väike, otsustasid Kadrina mängijad teha terve kohtumise jooksul vastasele kõrget pressingut. Seis tablool oli viigiline pikka aega. Kui Kadrina suutis saavutada kaheväravalise edu, siis sundis see vastaseid rünnakul rohkem riske võtma ja andis Kadrinale võimalusi nõelata kiirete kontratega.

Kadrina puurilukk Erlend Rohtsaar hoidis rasketel hetkedel oma tõrjetega tiimi mängus ja kaitse tugitala Rando Duder tegi enda hooaja parima mängu. SK Kadrina poolt lõid väravaid Kristo Remmelgas (5), Janno Abner (3), Erkki Alak (2) ja Keijo Õunapu (1).

Laupäevases karikamängus võõrustas SK Kadrina külalisi Narvast, meistriliiga klubi Narva SK Ganza.

Kadrina mehed suutsid kõrgema klassi võistkonnaga 22 minutit mängida kui võrdne võrdsega. Pärast vastaste väravavahi punast kaarti asus nende väravasuule väljakumängija ning nad mängisid teise poolaja neli viie vastu.

Kadrinlastel käis lendava väravavahiga mäng üle jõu ning vastased realiseerisid ülekaalu väga oskuslikult väravateks. Oma debüüdi tegi Kadrina meeskonna mängija Jorma Hiisku.

Kadrina väravate eest kandsid hoolt Erkki Alak, Kristo Remmelgas ja penaltist Sten Veskis.

SK Kadrina on teises liigas kolme võidu ja ühe kaotusega kogunud üheksa punkti ning seisab turniiritabelis kaheksa tiimi seas kolmandal kohal.

Järgmine kohtumine on SK Kadrinal ees juba laupäeval, kui teise liiga jõuproovis võõrustatakse meeskonda Äksi FC Wolves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles