Poliitikud hakkavad muuseumigiidideks

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehbinderi maja avamisel tegid huvilised esimest korda tutvust robot Pepperiga (paremal), pühapäeval saab näha, kuidas Taavi Rõivas Pepperiga suhtleb.
Rehbinderi maja avamisel tegid huvilised esimest korda tutvust robot Pepperiga (paremal), pühapäeval saab näha, kuidas Taavi Rõivas Pepperiga suhtleb. Foto: Meelis Meilbaum

Sihtasutus Virumaa Muuseumid kutsub riigikogu valimistel kandideerivate erakondade Lääne-Virumaa esinumbreid muuseumisse giidiks, esimesena astub selles ametis üles reformierakondlane Taavi Rõivas.

Virumaa Muuseumide juht Ants Leemets ütles, et Rõivas teeb rahvale tuuri 2. detsembril kell 13 Rehbinderi majas ja sellel osalemine on tasuta. Leemetsa sõnul on giiditööle lubanud tulla ka sotsiaaldemokraat Indrek Saar ja Isamaa esindaja Marko Pomerants, teiste erakondadega pole veel kokkuleppeid sõlmitud.

"Poliitikud võivad ise valida, millisel meie objektil nad giiditööd teha tahavad," lausus muuseumi juht ja lisas, et järgmisi kuupäevi veel kokku lepitud pole. "Ja eks nad ilmselt räägivad giiditöö kõrval ka natuke muudest asjadest," sõnas Ants Leemets. (VT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles