Vanad olijad jäid karikafinaalist välja

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Ilves Transpordil oli puudu mitu olulist tegijat eesotsas Sven Pugoneniga, vedas Kristo Saage (palliga) tiimi võidule ja esimest korda finaalturniirile.
Kuigi Ilves Transpordil oli puudu mitu olulist tegijat eesotsas Sven Pugoneniga, vedas Kristo Saage (palliga) tiimi võidule ja esimest korda finaalturniirile. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa Kossuliiga karikavõistlustel selgusid läinud nädalal finalistid. Dramaatilistes poolfinaalides suutsid finaalipääsu tagada suurüllataja Ilves Transport ning RSK Tarvas.

Väike-Maarja siseheitlus Päästekooli ja Ilves Transpordi vahel pakkus uskumatu lahenduse. Seeria avamängus vaid kahepunktilise edu saanud meistriliiga võistkond Päästekool oli korduskohtumiseks üles rivistanud 12 mängijat.

Mängu eel võis tunduda, et tuleb ühepoolne lahing just nende kasuks, sest esiliigas kolmandat-neljandat kohta jagaval Ilves Transpordil oli puudu mitu olulist tegijat eesotsas Sven Pugoneniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles