Eeskujulikku Maris Praatsi on peetud väärt kodanikuks

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abiturient Maris Praats on palju saavutanud, sel aastal on teda pärjatud kodanikupäeva aumärgiga ja hea eeskuju tiitliga.
Abiturient Maris Praats on palju saavutanud, sel aastal on teda pärjatud kodanikupäeva aumärgiga ja hea eeskuju tiitliga. Foto: Vladislav Musakko

Kahel järjestikusel kolmapäeval on Rakvere reaalgümnaasiumi abiturient Maris Praats olnud kutsutud austamisüritusele. Suure südamega vabatahtlikule on lühikese aja jooksul antud hea eeskuju tiitel ja kodanikupäeva aumärk.

Eile ulatas vaid mõned päevad ametis olnud siseminister Katri Raik vaevalt täisealisele Maris Praatsile kodanikupäeva aumärgi. “Mu pole õrna aimugi, mille eest,” ei osanud neiu 15 kõrge tunnustuse saaja sekka sattumist selgitada.

Ilmselgelt tagasihoidlikku piigat iseloomustavad teod ja teda ümbritsevad inimesed. Tema panuse märkajad räägivad Marisest ülivõrdes: ta töövõime on meeletu ja asjadest kõnelemise julgus imetletav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles