Korravalvurid tabasid seadusrikkujate armee

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik Rakveres endise KIT-i aia juures, kus oli raudteed valesti ületajate sissetallatud rada.
Politseinik Rakveres endise KIT-i aia juures, kus oli raudteed valesti ületajate sissetallatud rada. Foto: Vladislav Musakko

Teisipäeval kontrolliti Virumaal raudteeületuskohti, Rakveres aga olid korravalvurid kontrollreidil eriti kavalad.

Rakveres polnud mundrikandjad mitte Jaama puiestee ja Võidu tänava ristmikul raudteeületuskohas, vaid tähelepanelik silm eristas mundris inimesi, kes olid piki raudteed endise kaubandusliku inventari tehase aia taga. Ja õigustatult. Turvafirma töötaja ja politseinik viitasid aias olevale tühimikule, kust kahe tunni jooksul oli välja vupsanud ja keelatud moel raudteed ületanud ligemale 15 inimest. Veel seitse-kaheksa inimest olid jäänud mundrikandjaid märgates seisma ja tagasi pöördunud. Üks mees aga, kes ilmselt soovis samuti keelatud kohas raudteed ületada, jäi seisma, võttis taskust mobiiltelefoni, pani suitsule tuld ja hakkas rääkima, tehes näo, nagu olekski selleks aia taha tulnud.

Aia taga oli puiduettevõte JELD-WEN. Ei ole teada, kas raudteed vales kohas ületanud olid just sealt tulnud või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles