Innove koondab teenuseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel selle aasta lõpuni töötavad Rajaleidjas karjäärispetsialistid, siis uuest aastast jäävad nende toolid täitmata.
Kui veel selle aasta lõpuni töötavad Rajaleidjas karjäärispetsialistid, siis uuest aastast jäävad nende toolid täitmata. Foto: Erik Tikan

Alates jaanuarist ei paku Innove Rajaleidja keskus enam karjääriteenuseid, nüüd hakkab vastavasisulist nõu saama töötukassast.

Kristiina Ojamets, SA Innove kommunikatsioonispetsialist, rääkis, et Rajaleidja jätkab õppenõustamisteenuste arendamise ja osutamisega. “Innove Rajaleidja on noortele suunatud karjääriteenuseid edukalt arendanud aastaid ning nüüd antakse teatepulk edasi Eesti Töötukassale, et teenuse arendus ja osutamine riigi seisukohast optimeerida. Sellega seoses muutuvad Innove Rajaleidjas töötavate spetsialistide arv, juhtimisstruktuur ning mõnel juhul tööruumid ja nõustamisele registreerumise võimalused,” rääkis Oja­mets.

Rakvere Rajaleidja keskuses töötab neli karjäärinõustajat ning teenuse lõpetamise tõttu liigub osa neist töötukassa teenistusse. Rakvere Rajaleidja keskuse infospetsialist Monica Jaanimets rääkis, et töötukassa on spetsialistidega vestelnud ning valik langetatakse aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles