Katuseraha pudeneb tänavu lahkesti

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurimad toetused on sedapuhku tulemas Kadrina valda, spordikeskuse renoveerimiseks näiteks soovivad sotsiaaldemokraadid 60 000 eurot.
Suurimad toetused on sedapuhku tulemas Kadrina valda, spordikeskuse renoveerimiseks näiteks soovivad sotsiaaldemokraadid 60 000 eurot. Foto: Meelis Meilbaum

Kui varasematel aastatel on riigikogu koalitsioonierakonnad jaganud katuserahaks igaüks miljoni, siis tänavu läheb kolme peale kokku jagamiseks umbes kuus miljonit eurot. Sestap peaks ka Lääne-Virumaale varasemast oluliselt rohkem katuseraha tulema – kokku 320 000 eurot.

Isamaa on oma paketti kirja pannud 6000 eurot Tapa vallavalitsusele lasteaia Vikerkaar õueala korrastamiseks ja niisama suure summa MTÜ-le Kadrina Maanaiste Selts leivaahju soetamiseks. Vinni vallavalitsus peaks Isamaalt saama 12 000 eurot Laekvere rahvamaja lasketiiru ehitamiseks, MTÜ Rakvere Võrkpalliklubi 10 000 eurot tegevustoetuseks, Kadrina vallavalitsus samuti 10 000 eurot Kadrina vabaõhu jõulinnaku rajamiseks ja EELK Rakvere Kolmainu kogudus 11 000 eurot kiriku peaukse restaureerimiseks.

Keskerakond tahab toetada Kadila Naisseltsi 10 000 euroga, see summa on mõeldud väliköögi rajamiseks ning raamatukogu-noortemaja fassaadi remondiks ja inventari soetamiseks. Sama palju on keskerakonnal pakkuda MTÜ-le Kehala võistlusradade ehitamiseks ja MTÜ-le Meie Kiltsi hoone renoveerimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles