Talvekontsert Karepal aitab aja maha võtta

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrad Andrus Albrecht ja pedagoogist laulja Marge Niller laulavad koos talvekontserdil Karepal.
Sõbrad Andrus Albrecht ja pedagoogist laulja Marge Niller laulavad koos talvekontserdil Karepal. Foto: Erakogu

Kahel järjestikusel suvel kontserdisarja “Rutja rannaküla muusika” nime all muusikasõpru rõõmustanud pedagoog ja laulja Marge Niller otsustas koostöös Rannapere kodukohvikuga korraldada ka ühe talvekontserdi.

Kontsert saab teoks Karepa rahvamajas laupäeva, 8. detsembri õhtul kell 17, mil peakorraldaja astub koos muusikust sõbra Andrus Albrechtiga publiku ette.

“Ootame rahvast Karepale juba varem. Võtke aega ja kasvõi näiteks jalutage enne kontserti pisut rannas, hingake värsket õhku ja nautige kaunist loodust,” rääkis Marge Niller.

Rutja Rannapere kodukohvik pakub hõrgutisi ja sooje jooke ning avab uksed tund enne kontserdi algust. Kontsert toimub kahes osas ja vaheajal saab publik õdusas miljöös lihtsalt omavahel suhelda.

Marge Niller kõneles, et talvekontserdil kõlavad nii vanad tuttavad kui ka päris uued lood. “Igal juhul tasub tulla. Endalegi üllatuseks kasutame juba rohkem eri pille,” lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles