Läsnal pildusid sädemeid aasta säravad

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta sädeinimene on Aseri elanik Kaire Kutsar (vasakult viies) ja -organisatsioon Rakvere Galerii, mille hinged on Raivo Riim ja Riho Hütt (üleval vasakult).
Aasta sädeinimene on Aseri elanik Kaire Kutsar (vasakult viies) ja -organisatsioon Rakvere Galerii, mille hinged on Raivo Riim ja Riho Hütt (üleval vasakult). Foto: Erakogu

Neljapäeval kuulutati eelmise aasta külas Läsnal välja sädeinimene ja -organisatsioon. Võistlustules tuli, nägi ja võitis spordihingele omaselt tiitli vastne läänevirulane, kirkahelgiline Kaire Kutsar. Maakonna kunstnike Meka, südamega aastakümneid tegutsenud Rakvere Galerii aga nimetati sädeorganisatsiooniks.

Aseri vabaajakeskuse juhataja Kaire Kutsar sai aasta sädeinimese tiitli justkui kingituseks. Sädelev naine peab nimelt täna suurt sünnipäeva. Kutsar, kes on ka oma kodupaigas lauatennisespordi eestvedaja, vastas spordire- porterlikule küsimusele tunde kohta, et tal on mõistagi hea meel, kuid tiitel oli üllatus.

“Mulle jäi silma, et kõik need nominendid olid säravad,” sõnas Kutsar. Ta lisas, et tundis, kuidas sel erilisel õhtul tekkis üks hingamine. Kutsar, keda jaguks justkui kõikjale, jõudis ikka ja jälle jutuga teiste era- kordsete inimesteni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles