Lähipäevad tulevad väheste pluss- ja miinuskraadidega

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevad toovad ka lörtsisaju.
Lähipäevad toovad ka lörtsisaju. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Lähipäevadel on oodata nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade ning sajab lund, lörtsi ja vihma. 

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5, rannikul 0 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub edelatuul 3–9, ennelõunal rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi. 

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool vähest lund, lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub lõunakaare tuul 3–9 m/s. Tuleb 2–7 kraadi külma, saartel aga kohati kuni kraad sooja. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi, saartel tuleb kuni üks kraad sooja. 

Laupäeva öösel on pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu liigub üle Eesti kirdesse, hommikul saartel ja läänerannikul läheb sadu üle vihmaks. On jäiteoht. Kagutuul tugevneb ja puhub 6–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –5 kraadi, saartel tuleb kuni 2 kraadi sooja, hommikuks õhutemperatuur tõuseb. Päeval on pilves ilm. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis lund ja lörtsi. On jäiteoht. Puhub kagutuul 6–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–17 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +3 kraadi, saartel tuleb kuni 5 kraadi sooja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles