Vee säästmise video tõi Väike-Maarja õpilastele võidu

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas nõusid peab pesema, lastes veel lakkamatult voolata, küsisid Väike-Maarja gümnaasiumi 5. klassi õpilased oma veesäästuteemalises videos.
Kas nõusid peab pesema, lastes veel lakkamatult voolata, küsisid Väike-Maarja gümnaasiumi 5. klassi õpilased oma veesäästuteemalises videos. Foto: Kaader videost

Väike-Maarja gümnaasiumi 5. klassi õpilased tegid keskkonnateemalisele konkursile mini Negavatt video vee säästmisest ja võtsid sellega vanemas vanuserühmas (4.–6. klassid) võidu.

Viiendike klassijuhataja ja juhendaja Helina Lükk kõneles, et vee teemani jõuti tänu sellele, et loodusõpetuse tunnis oli see parasjagu päevakorras. Teisalt jäävad Väike-Maarja gümnaasiumi lähedusse Äntu järved, mida sai ühe võttepaigana veeteemalise video filmimisel kasutada.

Lüki sõnul tulid kõik klassi 24 õpilast ideega kohe kaasa ja igaüks andis oma panuse video valmimisse. “Kui Äntusse filmima läksime, oli kaasa soovijaid rohkem kui autosse mahtus,” märkis klassijuhataja ja kiitis laste indu asjaga tegeleda. Näiteks video monteerimine kestis poole kaheni öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles