Esiliiga võrkpallurid alistasid Pärnu ja jäid Tallinna Ülikoolile alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMF/Rakvere Võrkpalliklubi pidas nädalavahetusel kaks esiliigakohtumist.
BMF/Rakvere Võrkpalliklubi pidas nädalavahetusel kaks esiliigakohtumist. Foto: Vladislav Musakko

BMF / Rakvere Võrkpalliklubi pidas nädalavahetusel kaks esiliigakohtumist. Laupäeval koduses Rahu hallis peetud põnevuslahing lõppes 3:2 (25:21, 23:25, 21:25, 25:21, 15:10) Tallinna Ülikooli võiduga. Pühapäeval oli Rakvere 3:0 (25:18, 25:20, 25:10) parem tiimist Pärnu SK / VK.

Liidrite heitlus oli meeste esiliiga laupäevastest kohtumistest üks oodatuim ja sellest kujunes tõeline põnevusetendus.

Kodupubliku toetust nautinud ja kolmes viimases mängus väljakult võitjana lahkunud Rakvere asus kohtumist 25:21 geimivõiduga juhtima, kuid pidi lõpuks vastu võtma valusa kaotuse. Sander Steinberg tõi seitsme vooru järel ainsana kaotuseta jätkavale Tallinna Ülikoolile 18 ja Mihkel Hiielaid 10 punkti, Kaarel Pomerants kogus Rakvere esinduse poolel 16 punkti.

Liidrite heitluses oli peatreener Mehis Täpp rahul sellega, et Rakvere suutis pealinnameestele vastu hakata ning väljus võistlusest ühe punktiga. “Ilmselgelt oli meil võimalus ka mäng enda kasuks pöörata. Vaadates kevadisse tiitliheitlusesse, arvan, et oleme igatepidi seal sees. Minusse ja meestesse süstis see enesekindlust – kõik on võimlaik,” kõneles Täpp.

Pühapäeval tegi BMF / Rakvere VK tuule alla Pärnu Spordikool / Võrkpalliklubile. Treener tõdes, et tasemevahe oli väga suur ning kõik mängumehed said platsile. “Võitjas ei tekkinud kahtlust,” märkis Täpp.

Esikohal jätkaval Tallinna Ülikoolil on kirjas kaheksa võitu, BMF / Rakvere Võrkpalliklubi järgneb teisena kuue võiduga. Tulevalt mängunädalavahetuselt ootab treener kuut võidupunkti.

Viienda ringi võrkpallikohtumine toimub BMF / Rakvere Võrkpalliklubil kodusaalis 15. detsembril Võru VK / Werro meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles