Viimaks ometi: Tõrmas saab peagi bussi katuse all oodata

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrma kalmistu juures on nüüd bussiootekoda. Enne kui Rakvere linnaliin nr 3 saab lõpppeatusse sõita, peavad Rakvere vald ja Rakvere linn veel kokku leppima, kuidas korraldada bussi ümberpööramist.
Tõrma kalmistu juures on nüüd bussiootekoda. Enne kui Rakvere linnaliin nr 3 saab lõpppeatusse sõita, peavad Rakvere vald ja Rakvere linn veel kokku leppima, kuidas korraldada bussi ümberpööramist. Foto: Meelis Meilbaum

Tõrma kalmistul käivad inimesed on aastaid tundnud puudust bussiootepaviljonist. Nüüd on see olemas. Täpsemalt, ootekoda on kohale toodud, kuid ei ole veel lõplikult paika pandud. Ka Rakvere linnaliin nr 3 ei sõida veel Tõrma peatusse, sest ristmiku rekonstrueerimise ja teeremondi tõttu on peatused juba mõnda aega Lilleoru ja Tammiku tänava otsas.

Rakvere linnavalitsuse linnavaraspetsialist Mati Jõgi märkis, et rekonstrueeritud teelõigul ei ole võimalik bussi enam vana rada mööda ümber pöörata. “Üks võimalik ümberpööramiskoht on eramaal. Aga peame saama Rakvere vallaga kokkuleppele, kes lisanduvate kulude eest tasub, sest tegemist on juba Rakvere valla territooriumiga,” rääkis Jõgi.

Rakvere valla majandusspetsialist Rainis Tõnnison ütles, et bussifirmaga on käidud kohapeal võimalusi uurimas ja tehtud kindlaks, et ümberpööramise jaoks tarvilik maa tekitab liinikilomeetreid juurde. Läbirääkimised linnaga lahenduste leidmiseks käivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles