Vinni valla arengukava läheb avalikustamisele

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni vallavolikogu.
Vinni vallavolikogu. Foto: Marianne Loorents

Vinni valla arengukava 2019–2030 ja eelarvestrateegia 2019–2022 läbis Tudu rahvamajas volikogu väljasõiduistungil esimese lugemise ja läheb avalikustamisele.

Arengukava ja eelarvestrateegia avalikustamiseks on omavalitsus kavandanud kuus avalikku arutelu, kuhu oodatakse valla käekäigust huvitatud isikuid oma mõtteid avaldama.

Avalikud arutelud toimuvad veel järgmiselt: täna kell 18 Viru-Jaagupi teeninduskeskuses, homme kell 18 Laekvere teeninduskeskuses, 10. detsembril kell 18 Roela raamatukogus, 11. detsembril kell 18 Ulvi klubis ja viimane arutelu korraldatakse 13. detsembril kell 18 Pajustis Vinni vallamajas.

Materjalidega on võimalik tutvuda kuni 14. detsembrini valla kodulehel, kantseleis ja raamatukogudes.

Avalikustamise ajal saab esitada vallavalitsusele arengukava ja eelarvestrateegia muutmiseks või täiendamiseks kirjalikke ettepanekuid, millele tegijal tuleks lisada põhjendused ja vajadusel arvestused kavandatavate muudatustega kaasnevate väljaminekute ja nende katteallikate kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles