Kadrina kultuurilugu kanti kaardile

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interaktiivsel Kadrina kaardil on tähistatud kümneid pärimusega seotud paiku, mille kohta saab lugeda põnevaid lugusid.
Interaktiivsel Kadrina kaardil on tähistatud kümneid pärimusega seotud paiku, mille kohta saab lugeda põnevaid lugusid. Foto: Kuvatõmmis

Kaks aastat kestnud pärimusprojekt tõi Kadrina rahvale interaktiivse kaardi, kultuuriloo lugemiku, lauamängud, ajarännaku ja põnevaid ekskursioone.

Kadrina valla interaktiivne kaart pakub võimaluse kõikidele huvilistele, eriti kooliõpilastele, õppida aktiivsel moel tundma Kadrina valla kultuuripärandit, et aidata kaasa pärandi säilimisele ja selle eripära teadvustamisele.

Pärandkultuuri objektide nimekirja koostamise, objektide valimise ning pärandkultuuri objektide kohta info kogumise (sh arhiivi külastamine) töö oli kanda Kadrina keskkooli õpetajatel Evelin Tiiteril ja Liivi Heinlal, samuti MTÜ Neeruti Selts liikmel Ülle Visnapuul. Töö matkaradade koostamise ja neile objektide kohta info märkimisega on alles algusjärgus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles