Politseipatrullid püüavad end nähtavaks teha

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei patrullauto vilgutas Rakvere Keskväljakul jalakäijate ülekäiguraja juures kollaseid tulesid, et tähelepanu äratada.
Politsei patrullauto vilgutas Rakvere Keskväljakul jalakäijate ülekäiguraja juures kollaseid tulesid, et tähelepanu äratada. Foto: Toomas Herm

Täna ennelõunal vilgutas politsei patrullauto Rakvere Keskväljakul jalakäijate ülekäiguraja juures kollaseid tulesid, et end nähtavaks muuta ja tähelepanu äratada.

Natuke aega vilgutanud, sõitis patrullauto linnavalitsuse ette, kuid mõne minuti pärast naasis sealt endisele kohale ja jätkas tulede vilgutamist.

Kollased tuled on tavapärased teetöid tegevatel sõidukitel. Ida prefektuuri pressiesindaja Leana Loide selgitas, et uuematel politseimasinatel on samuti kollased tuled ja nende vilgutamisega soovitakse tähelepanu äratada, end nähtavaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles