Rakvere jõuluküla elavneb nädalavahetustel

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jõulukülla tuli esimesel advendil kokku rohkelt inimesi, loodetavasti on seal rõõmsat sagimist kõigil jõulukuu nädalavahetustel.
Rakvere jõulukülla tuli esimesel advendil kokku rohkelt inimesi, loodetavasti on seal rõõmsat sagimist kõigil jõulukuu nädalavahetustel. Foto: Vladislav Musakko

Rakvere jõuluküla majakestes kaubeldakse nädalavahetustel kuni jõuludeni välja kella kümnest hommikul kuni kaheksani õhtul. Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte ütles, et kõik üheksa kauplemiseks mõeldud majakest on broneeritud, eelistati kohalikke jõuluküla kontseptsiooniga sobiva kauba müüjaid.

Nõnda tuleb jõulukülla käsitööjuustu müüma Arkna Juustukoda, Marit Käsitöö pakub päkapikke ja sokke-kindaid-mütse, Kotka-Jaani talu on väljas ürditeede, siirupite-salvidega, Matsimoka kaupleb oma parimate paladega, Kirevese Mulgil on müügis ehted ja kodutekstiilid, Minu Vanaisa töötoas leidub puidust tooteid majapidamisse ja laste mängutuppa.

Rakvere loovuskeskuse jõulumajakesest leiab loovuskeskuse õpilaste-õpetajate valmistatud nägusaid ja armsaid kingitusi keraamikast küünalde ja seepideni. Lääne-Virumaa Puuetega Inimeste Koda pakub erivajadustega inimeste tehtud käsitööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles