Maitsevõid, näomaske ja sõnumiga kotte saab osta ka kohalikelt noortelt

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi noored (vasakult) Jolanda Pikerpõld, Romi Aros, Matilde-Marie Loorits ja Liis Laigu tegutsevad õpilasfirmas “Või”mas ning valmistavad maitsevõid.
Rakvere reaalgümnaasiumi noored (vasakult) Jolanda Pikerpõld, Romi Aros, Matilde-Marie Loorits ja Liis Laigu tegutsevad õpilasfirmas “Või”mas ning valmistavad maitsevõid. Foto: Meelis Meilbaum

Mis on ühist maitsekalt papppakendisse pandud maitsevõil, sõnumiga varustatud kottidel ja looduslikel näomaskidel? Need kõik on valminud Lääne-Virumaal ning idee ja teostus on pärit noortelt, kes on õpilasfirma kaudu oma plaanid teoks teinud.

Kui Romi Aros ja Matilde-Marie Loorits eelmisel aastal Pärnus võrkpallivõistlustel olid, sattusid nad talupoodi, kus müüdi küüslauguvõid. “See tundus huvitav – ostsime seda ning proovisime näkileivaga, maitses väga hästi. Teadsime, et järgmisel aastal tuleb meil teha äriplaan ning saame luua õpilasfirma,” räägib Matilde-Marie.

Kodus guugeldasid noored võitegu ja proovisid järele – tuli välja küll!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles