Tamsalu gümnaasiumis hõõgub pikka aega sisetüli

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu gümnaasiumi põhikooliklassis püütakse leida valemit, et matemaatikatunnis rahu taastuks.
Tamsalu gümnaasiumi põhikooliklassis püütakse leida valemit, et matemaatikatunnis rahu taastuks. Foto: Vladislav Musakko

Aasta aega on Tamsalu gümnaasiumis käärinud konflikt. Vaid 13 õpilasega põhikooliklassis ei saa lapsed aru matemaatikaõpetajast ja pedagoog ei suuda teha nendega koostööd. Riid on alati mitmepoolne ja püütud on leida lahendusi, kuid arusaamatused lahvatavad üha uuesti.

Kogu lugu sai alguse mullu oktoobris, kui kuraditosina lapsega põhikooliklassis ei leidnud matemaatikaõpetaja ja lapsed enam ühist keelt.

Tamsalu gümnaasiumi lapsevanema Maire [perekonnanimi toimetusele teada] sõnul algas konflikt sellest, et matemaatikaõpetaja viskas klassist välja ühe õpilase ja keeras tema selja taga ukse lukku. “Siis muutus laste arvamus õpetajast totaalselt,” lausus ta. Lapsed ei kuulanud enam pedagoogi sõna ja see omakorda hakkas neile kahtesid panema. Vastastikku loobiti krõbedaid sõnu ja lapsed ei tahtnud enam tunnis käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles